dimecres, 20 de novembre del 2013

L'Esbart i Foment de la Sardana omplen La Sala per homenatjar al Doctor Guardiet

L'Esbart Dansaire i el Foment de la Sardana han homenatjat conjuntament aquest diumenge la figura del Doctor Guardiet, fundador d'ambdues entitats. L'acte ha tingut lloc a La Sala amb un concert de sardanes i el ball de gitanes. Al matí s'havia programat una ballada de sardanes, però les constants precipìtacions han obligat a anul·lar-la. 

Rubí ha gaudit d'un diumenge d'actuacions en reconeixement del Doctor Guardiet. L'activitat s'ha fet coincidir amb el 90è aniversari de l'Esbart Dansaire i, per altra banda, de la 11a Diada Sardanista del Foment de la Sardana.

Una de les danses de l'Esbart DansaireLes activitats s'havien d’iniciar al matí amb una ballada a l’aire lliure del Foment de la Sardana a la plaça Catalunya, però les adversitats climatològiques han impossibilitat que es pogués realitzar. El que sí que s’ha celebrat és l’acte que ha tingut lloc al Teatre La Sala, en el qual hi prenien part totes dues entitats. L’emplaçament s’ha omplert per gaudir de les danses de l’Esbart i del concert de sardanes de la Cobla Ciutat de Girona. Josep Puigventós, president del Foment de la Sardana, ha valorat que “és un acte de reconeixement al Doctor Guardiet, fundador el 18 de novembre de 1923 de l’Esbart i el 23 d’octubre de 1927 del Foment de la Sardana de Rubí". A l’acte també ha acudit l’alcaldessa de Rubí, Carme García Lores, que ha explicat que “volem felicitar l’Esbart per aquests 90 anys i també al Foment de la Sardana per la seva col·laboració”. LLEGIR-NE MÉS...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada