dimecres, 3 de juliol del 2013

DUES CITES IMPORTANTS A ROMA I A RUBÍ

El Dr. Josep Guardiet Pujol: Sant del cel

El Dr. Guardiet repetia que no havíem de treballar per a ser sants d'altar, sinó per a ser Sants del cel. Aquests dies es repeteixen fins a la sacietat les notícies referides a les possibles trampes efectuades per persones vinculades al IOR; en canvi, segurament pocs o cap mitjà es farà ressò de les "nostres noticies". 

I és que volem compartir amb tots els nostres lectors que aquesta és una setmana especial per a la Causa del nostre Sant del cel. D'una banda, sabrem si l'ordinària de Cardenals i bisbes ha ratificat el parer dels teòlegs sobre la declaració de martiri del Dr. Guardiet. Si és així, els propers dies el Papa autoritzarà la promulgació del decret de martiri. De l'altra, s'està procedint al reconeixement canònic de les seves restes per a l'extracció de relíquies per a la veneració dels fidels.

Tot plegat ens acosta a la ja esperada Beatificació del Dr. Josep Guardiet Pujol, el Pare amantíssim dels pobres, com diu la inscripció que podem llegir a la làpida que custodia un tresor preciós: la presència d'un testimoni de l'Evangeli que es va trobar personalment amb el seu estimat, Jesucrist. I ho va fer en la pregària, és clar, i en els sagraments, faltaria més i... també en l'encontre amb cadacun dels seus estimats feligresos, especialment els de Rubí.

Que també nosaltres, per la seva intercessió, cerquem el trobament personal amb el Crist perquè sigui Ell mateix el que orienti la nostra vida cap a la santedat del cel. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada