dilluns, 14 d’octubre del 2013

GRÀCIES A TOTS...

... PER AQUEST DIA TANT FANTÀSTIC!!!

Sou molts els bons amics que ens heu fet arribar fotos de la Beatificació que acabo de pujar al facebook. I sou molts els qui heu fet possible que aquest fos un "dia fantàstic". Gràcies a tots de tot cor! Continuem demanant al Senyor que ens faci la gràcia de "ser sants del cel", com diria el Beat Dr. Guardiet. O dit en paraules del Papa Francesc: que no siguem "cristianos barnizados". Perquè la fe no és un vernís superficial que amb el temps marxa, sinó la virtut teologal que dóna consistència a la nostra vida cristiana. 
Arqueta amb les relíquies dels màrtirs

Ah i a nosaltres, almenys als deixebles del Dr. Guardiet, no ens costa demanar perdó per la complicitat d'alguns sectors d'Església amb el règim franquista i per les víctimes que va ocasionar aquest règim. El nostre Beat també va patir durant la dictadura de Primo de Rivera pel seu profund amor a Catalunya. 

El Beat Dr. Guardiet va morir perdonant, com tots els màrtirs beatificats ahir. Demanem al Senyor que ens doni a nosaltres el coratge de sortir de nosaltres mateixos i perdonar i, a vosaltres, el coratge d'acceptar el nostre perdó. Beat Dr. Josep Guardiet, pregueu per nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada